AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda gezdiğini görmek

Kahve falında dağda gezdiğini görmek

Kahve falında dağda gezdiğini görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına inanılır.

Kahve falında dağda gezdiğini gördüyseniz:

  • Modası geçmiş yöntemleri gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında dağda gezmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı dağlarda gezmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında dağ bayır gezmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ gezmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağlarda gezmek bol para kazanacağına, işinde ustalaşacağına işaret eder.

Kahve falında dağda gezdiğini görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek dağlarda gezmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağları gezmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir