AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ gezmek

Kahve falında dağ gezmek

Kahve falında dağ gezmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, küslüklerin biteceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağ gezmek gördüyseniz:

  • Duygularınız karışıklıklara neden olabilir.

Kahve falında dağları gezmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek dağlarda gezmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağ bayır gezmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, kötü günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dağda gezmek çıkmaza gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağda gezdiğini görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Kahve falında dağlarda gezmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Kahve falında dağ gezmek kazancının epey düşeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı dağlarda gezmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir