AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda deve görmek

Kahve falında dağda deve görmek

Kahve falında dağda deve görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına alamet eder.

Kahve falında dağda deve gördüyseniz:

  • Sağlık olarak aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet etmeniz ihtimal dahilindedir.

Kahve falında dağda deve görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında deveyi suyun içinde görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında evde deve görmek yeni ev eşyaları alınacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında devekuşu görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve olmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında tüysüz deve görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında deve yavrusu görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, başka alanlara yöneleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devenin su içtiğini görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir