AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağa yaslanmak

Kahve falında dağa yaslanmak

Kahve falında dağa yaslanmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında dağa yaslanmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlara hazır olun.

Kahve falında dağa yaslanmak keyfin bozulacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yasin duasını görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliye yaslanmak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adetliyken yasin okumak attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yaslanmak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında yasini okumak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kuran yasin görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yasin suresinden ayet okumak kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir