AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran yasin görmek

Kahve falında kuran yasin görmek

Kahve falında kuran yasin görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran yasin gördüyseniz:

  • Bazı teklifler size son derece çekici gelebilir.

Kahve falında kuranda yasin aramak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, işe zorla gidip geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yasin kuran okumak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran yasin okumak bir sağlık sorunu yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurandan yasin okumak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, hayırlı işlere girişileceğine delalet eder.

Kahve falında kuranda yasin okumak somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına inanılır.

Kahve falında kuran yasin görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babaya yasin okumak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında ölen birine yasin okumak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir