AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasini okumak

Kahve falında yasini okumak

Kahve falında yasini okumak rahat bir hayat sürüleceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yasini okumak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri esnasında önemli olabilecek bir kişiyle tanışabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yasin okumak ve dinlemek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya alamet etmektedir.

Kahve falında yasin suresinin ilk sayfasını okumak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sesli yasin okumak kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında camide yasin okumak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına inanılır.

Kahve falında yasin şerifi okumak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında yasini ezbere okumak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yasini yanlış okumak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin yasin okuduğunu görmek tersliklerin yoluna gireceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir