AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye yaslanmak

Kahve falında sevgiliye yaslanmak

Kahve falında sevgiliye yaslanmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, maddi durumun düzeleceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, yollarını ayıracağına yorulur.

Kahve falında sevgiliye yaslanmak gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz iş veya planlara, daha fazla ilgi göstermeniz ya da dikkat etmeniz durumunda çok önemli noktalara taşınabilirler.

Kahve falında sevgiliye yaslanmak talihinin artacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin omzuna yaslanmak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yasini şerifi ezberlemek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yasini şerifi okumak kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birine yasin okumak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yasin duası okumak başarıları ile tanınacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna yaslanmak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ezbere yasin suresini okumak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir