AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ yolunda yürüdüğünü görmek

Kahve falında dağ yolunda yürüdüğünü görmek

Kahve falında dağ yolunda yürüdüğünü görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ yolunda yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında dağ yolunda yürüdüğünü görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına inanılır.

Kahve falında dağ yolunda gitmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında tarla yolunda yürümek iş hayatında terfi alınacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlık yolunda yürümek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, işlerin günden güne bozulacağına delalettir.

Kahve falında orman yolunda yürümek iş kaybı yaşanacağına, aradaki buzları eriteceğine rivayet eder.

Kahve falında tren yolunda yürüdüğünü görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında su yolunda yürümek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında köy yolunda yürümek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir