AnaSayfa / Genel / Kahve falında köy yolunda yürümek

Kahve falında köy yolunda yürümek

Kahve falında köy yolunda yürümek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, bilgi ile donanacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında köy yolunda yürümek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da bazı sıkışıklığınız olabilir.Sinirlerinize hakim olamayarak beklenmedik durumlarda, beklenmedik şeylere aşırı öfkelenebilirsiniz.

Kahve falında köy yolunda yürümek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlık yolunda yürümek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına yorulur.

Kahve falında orman yolunda yürümek yeni bir sayfa açacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarla yolunda yürümek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına yorulur.

Kahve falında hac yolunda yürümek güzel sözler işiteceğine, yüceltileceği sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tren yolunda yürümek işlerinin yoluna gireceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ yolunda yürüdüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında su yolunda yürümek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir