AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcanın evlendiğini görmek

Kahve falında amcanın evlendiğini görmek

Kahve falında amcanın evlendiğini görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında amcanın evlendiğini gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli.Kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında amcanın oğluyla evlenmek zahmet veren işlerin artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amcanın evlendiğini görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında amca oğluyla evlendiğini görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine inanılır.

Kahve falında amcamın oğluyla evlenmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında amca kızının evlendiğini görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işarettir.

Kahve falında amca kızıyla evlenmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında amca oğluyla evlenmek oldukça kazançlı işler yapacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dayı amca görmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir