AnaSayfa / Genel / Kahve falında amca hala görmek

Kahve falında amca hala görmek

Kahve falında amca hala görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında amca hala gördüyseniz:

  • Yeni şeylere ihtiyacınız var.

Kahve falında amca hala görmek çok büyük yenilikler yapacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hala amca görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hala ve amca görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amca ve hala görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hala ve enişte görmek rakiplerin geride bırakılacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş hala görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında halalarımı görmek yıpranacağına, strese gireceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında hala ve hala kızı görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir