AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla ceviz almak

Kahve falında çuvalla ceviz almak

Kahve falında çuvalla ceviz almak masa başı bir işe girileceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, huzurunun artacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla ceviz almak gördüyseniz:

  • Herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında çuvallarla ceviz görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında çuval içinde ceviz görmek bol para kazanacağına, kötü kişilere yakın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz çuvalı görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına işarettir.

Kahve falında çuval çuval ceviz görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında çuval dolusu ceviz görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, başarısızlığa düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalla ceviz almak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zorlukların giderileceğine delalettir.

Kahve falında çuvalla para bulmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla pirinç taşımak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir