AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz çuvalı görmek

Kahve falında ceviz çuvalı görmek

Kahve falında ceviz çuvalı görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ceviz çuvalı gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek veya işlerinize karışabilecek kişilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında çuval çuval ceviz görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuval içinde ceviz görmek zorlukların artacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında çuval dolusu ceviz görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çuvallarla ceviz görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz çuvalı görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında çuvalla ceviz almak geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çuvallarla un görmek imkân sahibi olacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvala girmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir