AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval içinde ceviz görmek

Kahve falında çuval içinde ceviz görmek

Kahve falında çuval içinde ceviz görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çuval içinde ceviz gördüyseniz:

  • Oturup, bekleyip uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında çuval içinde ceviz görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalettir.

Kahve falında çuval çuval ceviz görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, malına gelecek zarara tabir olunur.

Kahve falında çuvalla ceviz almak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, maddi yükünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuval dolusu ceviz görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında çuvallarla ceviz görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ceviz çuvalı görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çuval içinde buğday görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuval içinde patates görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir