AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvallarla patates görmek

Kahve falında çuvallarla patates görmek

Kahve falında çuvallarla patates görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, işlerin kara geçeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında çuvallarla patates gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Kahve falında çuvalla patates almak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvallarla patates görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çuval patates görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuval çuval patates görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, derde ve kedere düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla patates taşımak açların doyacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalda patates görmek kendine geleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çuval dolusu patates görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine delalet eder.

Kahve falında patates dolu çuval görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir