AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval patates görmek

Kahve falında bir çuval patates görmek

Kahve falında bir çuval patates görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, borçların hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çuval patates gördüyseniz:

  • Belli aktivitelerde bulunmanız aşk hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında patates çuvalı görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvalın içinde patates görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çuvalla patates görmek hem de para kaybettireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında patates dolu çuval görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında çuval çuval patates görmek umutlarının da tükeneceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çuval dolusu patates görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çuval patates görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla patates taşımak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir