AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuvalla patates almak

Kahve falında çuvalla patates almak

Kahve falında çuvalla patates almak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çuvalla patates almak gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz.

Kahve falında çuval içinde patates görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında patates çuvalı görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalet eder.

Kahve falında çuvalla patates taşımak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına delalettir.

Kahve falında çuval patates görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında çuval dolusu patates görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuval çuval patates görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında çuvalla patates almak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında patates dolu çuval görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir