AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval içinde insan görmek

Kahve falında çuval içinde insan görmek

Kahve falında çuval içinde insan görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuval içinde insan gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Kahve falında çuval içinde insan görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına inanılır.

Kahve falında çuval içinde pirinç görmek giderlerin artış göstereceğine, çok hayırlı şeylere işarettir.

Kahve falında çuval içinde para görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuval içinde patates görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işarettir.

Kahve falında çuval içinde kömür görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çuval içinde altın görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuval içinde ceviz görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, borçların ödeneceğine yorulur.

Kahve falında çuval içinde soğan görmek hanesine bolluk geleceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir