AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çuval elma görmek

Kahve falında bir çuval elma görmek

Kahve falında bir çuval elma görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çuval elma gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldan uzak hareketleri nedeniyle olayların dışında kalırsanız, belli düzenlemeleri onarmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında çuval içinde elma görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çuval dolusu elma görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çuvalda elma görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir çuval elma görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çuvalla elma görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, malının, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuvalla kömür görmek mutsuz ve hasta olacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına işarettir.

Kahve falında bir çuval sarımsak görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, yeni bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çuvalla yeşil biber görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir