AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede maydanoz görmek

Kahve falında bahçede maydanoz görmek

Kahve falında bahçede maydanoz görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında bahçede maydanoz gördüyseniz:

  • Gereğini hemen yapmalısınız.

Kahve falında bahçede maydanoz görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına delalettir.

Kahve falında bahçeye maydanoz ekmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında maydanoz bahçesi görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına yorulur.

Kahve falında demet maydanoz görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz ve marul görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına delalettir.

Kahve falında yeşillik maydanoz görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında maydanoz sulamak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dereotu maydanoz görmek ailesinden hayır göreceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir