AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük diş dökülmesi görmek

Kahve falında çürük diş dökülmesi görmek

Kahve falında çürük diş dökülmesi görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına yorulur.

Kahve falında çürük diş dökülmesi gördüyseniz:

  • Bazı planlar, düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında fazla inatçı olmanız size zor anlar yaşatabilir.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında diş çürük görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, sorunlarını unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çürük diş görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, malının ve parasının ziyan olacağına işarettir.

Kahve falında çürük diş çıkarmak işlerinde kara geçeceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasında çürük diş görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri çürük bebek görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, tecrübelerini aktaracağına delalettir.

Kahve falında çürük diş sökmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük kırık diş görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir