AnaSayfa / Genel / Kahve falında cumhurbaşkanından hediye almak

Kahve falında cumhurbaşkanından hediye almak

Kahve falında cumhurbaşkanından hediye almak rahat ettirecek bir işe girileceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında cumhurbaşkanından hediye almak gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlardan etkilenebilecek kişilerle planlarınızı paylaşmanız gerekiyor.

Kahve falında cumhurbaşkanından hediye almak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, kazancının günbegün artacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş cumhurbaşkanı görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski bir cumhurbaşkanı görmek borçlarının da kapanacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla oturmak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanının elini sıkmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanın öldüğünü görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına delalettir.

Kahve falında yabancı cumhurbaşkanı görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir