AnaSayfa / Genel / Kahve falında cuma ezanı duymak

Kahve falında cuma ezanı duymak

Kahve falında cuma ezanı duymak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında cuma ezanı duymak gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımından kaçının.

Kahve falında cuma ezanı duymak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında cuma namazında ezan okumak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cuma ezanı okumak evlat sahibi olunacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında cuma selası duymak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, fenalıkta bulunmaya alamet etmektedir.

Kahve falında cuma selasını duymak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami ve ezan sesi duymak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sabah ezanı sesi duymak hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine yorulur.

Kahve falında öğlen ezanı duymak saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir