AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami ve ezan sesi duymak

Kahve falında cami ve ezan sesi duymak

Kahve falında cami ve ezan sesi duymak hızlanacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında cami ve ezan sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde aksaklıklar veya eksiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında cami ve ezan sesi duymak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, dertlerinin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzayda ezan sesi duymak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sabah ezan sesi duymak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide ezan sesi duymak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ezan sesini duymak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında vakitsiz ezan sesi duymak kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken ezan sesi duymak yolculuğa, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta ezan sesi duymak ana baba sözü dinlemeye, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir