AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukura düştüğünü görmek

Kahve falında çukura düştüğünü görmek

Kahve falında çukura düştüğünü görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına tabir olunur.

Kahve falında çukura düştüğünü gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, sadakatinizi gösterme şansı bulabilir veya belli konularda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında eşinin çukura düştüğünü görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla çukura düştüğünü görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çukura düşüp çıkmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine işarettir.

Kahve falında lağım çukuruna düştüğünü görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, maddi anlamda feraha ermeye alamet eder.

Kahve falında çukura düşen birini görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş değişikliğine gidileceğine yorulur.

Kahve falında çukura düştüğünü görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında arabanın çukura düştüğünü görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çukura düşüp ölmek şifaya kavuşacağına, ele geçen kazancın azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir