AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada sinek görmek

Kahve falında kafada sinek görmek

Kahve falında kafada sinek görmek maceralara atılacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, güzel bir hayat geçireceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, kişinin kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kafada sinek gördüyseniz:

  • Ani değişikliklerden rahatsız olsanız da, büyük resme bakıldığında veya zaman içinde değerlendirildiğinde avantajınıza çalışacağını göreceksiniz.

Kahve falında kafada sinek görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sinek tarafından ısırılmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, işe giren herkesin kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında kanatlı sinek görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında vücudundan sinek çıktığını görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz sinek görmek güzelliklerle dolacağına, sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında böcekler sinekler görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir sürü sinek öldürmek zahmete düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara sinek toplamak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir