AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çorabını çıkarmak

Kahve falında birinin çorabını çıkarmak

Kahve falında birinin çorabını çıkarmak zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin çorabını çıkarmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Kahve falında beyaz çorap çıkarmak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının çorabını çıkarmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalet eder.

Kahve falında çorabını çıkarmak kazancından başkalarına da vereceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında birinin çorabını çıkarmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık çorap çıkarmak aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, borcunu ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin çoraplarını çıkarmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çorap çıkarmak kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına rivayet eder.

Kahve falında çorap giymek çıkarmak içinin huzurla dolacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir