AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap çıkardığını görmek

Kahve falında çorap çıkardığını görmek

Kahve falında çorap çıkardığını görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, girişimlerde bulunacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorap çıkardığını gördüyseniz:

  • Kuraldışı aşk ilişkilerine girmeye eğilimlisiniz.

Kahve falında ayağından çorap çıkardığını görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Kahve falında çorap çıkartmak iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında çorap çıkardığını görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında siyah çorap çıkartmak hanesine güneş doğacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çoraplarını çıkardığını görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında diş çıkarıp atmak çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında ağzından saç çıkartmak getirisi çok olan işler yapacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş çıkarken görmek başarıların devamlı olacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir