AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş çıkarıp atmak

Kahve falında diş çıkarıp atmak

Kahve falında diş çıkarıp atmak kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, geçimin kolaylaşacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş çıkarıp atmak gördüyseniz:

  • Kazancınızı, belli hareketlerinizi ya da işlerinizi ilgilendiren konularda sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında diş çıkarıp atmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzük çıkarıp atmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişini çıkarıp atmak birikiminin artacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında evlilik yüzüğünü çıkarıp atmak yorgun ve hasta hissedeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin diş çıkardığını görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerini çıkardığını görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğinizin diş çıkardığını görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında erkek bebeğin diş çıkardığını görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir