AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin yolunu bulamamak

Kahve falında evin yolunu bulamamak

Kahve falında evin yolunu bulamamak yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında evin yolunu bulamamak gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında evin yolunu bulamamak büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında kaybolmak evin yolunu bulamamak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin yolunu bulamamak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında yolunu bulamamak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çıkış yolu bulamamak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında gideceği yolu bulamamak çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yolu bulamamak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, alım gücünde yükselme olacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta yolunu bulamamak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir