AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpten ayakkabı almak

Kahve falında çöpten ayakkabı almak

Kahve falında çöpten ayakkabı almak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, kazancının günden güne çok artacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Kahve falında çöpten ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Bildiğiniz yerlerde bildiğiniz kişilerle zaman geçirmeye çalışın.

Kahve falında eski ayakkabıları çöpe atmak rahatlık içinde yaşayacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıyı çöpe atmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, sorumluluk alacağına rivayet eder.

Kahve falında çöpte ayakkabı görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı çöpe atmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında çöpten ayakkabı almak yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak kadim dostlar edineceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlu çöp görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir