AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöplükte oturmak

Kahve falında çöplükte oturmak

Kahve falında çöplükte oturmak çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, zengin bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çöplükte oturmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz veya ilişkileriniz size yük olabilir.

Kahve falında çöplükte oturmak büyük hatalar yapacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çöp kamyonu kullanmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yerde çöp görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine yorulur.

Kahve falında hamuru çöpe atmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöpten ekmek almak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına tabir olunur.

Kahve falında çöp kovası görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında çöpte yılan görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çöplükte yaşamak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir