AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöplüğe düşmek

Kahve falında çöplüğe düşmek

Kahve falında çöplüğe düşmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çöplüğe düşmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler harcamalarınızı düzenlemenize yardım edebilir.

Kahve falında çöpe düşmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, hastalıklarının düzeleceğine yorulur.

Kahve falında çöplüğe düşmek bolluğun sürekli olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalettir.

Kahve falında çöp düşmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpün içine düşmek onlara karşı zafer kazanacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çöpe girmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete çöp atmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına inanılır.

Kahve falında çöp arabası görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına delalet eder.

Kahve falında elma çöpü görmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir