AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpün içine düşmek

Kahve falında çöpün içine düşmek

Kahve falında çöpün içine düşmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, imkanlarının artacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında çöpün içine düşmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında çöplüğe düşmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, içine kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöp düşmek bir şeyden zarar görmeye, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında çöpe düşmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpün içine düşmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, yakında işlerinin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöp torbası görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalettir.

Kahve falında çöpten ekmek toplamak sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında çöp varili görmek kazancının günden güne düşeceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına inanılır.

Kahve falında boş çöp kutusu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir