AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp kovası yıkamak

Kahve falında çöp kovası yıkamak

Kahve falında çöp kovası yıkamak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinin açılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çöp kovası yıkamak gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizden faydalanarak evinizi veya işinizi ilgilendiren konuları daha kolay ele alabilirsiniz.

Kahve falında çöp kovası yıkamak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çöp kovasına çiş yapmak rahat erileceğine, alım gücünün artacağına delalet eder.

Kahve falında çöp kovası görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında çöp kovası almak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında çöp kutusu yıkamak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeği çöpe atmak her istediğini elde edeceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında hamuru çöpe atmak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında çöp varili görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, bunun için her gün şükredeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir