AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yavaş koşmak

Kahve falında çok yavaş koşmak

Kahve falında çok yavaş koşmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet eder.

Kahve falında çok yavaş koşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler son dakika değişiklikleri ile planlarınıza zarar verebilir.

Kahve falında yavaş koşmak ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında çok yavaş koşmak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavaş hareket etmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında yavaş giden araba görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, başarı için fırsatların artacağına rivayet eder.

Kahve falında yavaş yavaş ölmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında yavaş araba kullanmak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin yavaş yavaş yıkıldığını görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalettir.

Kahve falında yavaş yürümek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir