AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavaş yürümek

Kahve falında yavaş yürümek

Kahve falında yavaş yürümek elini haramdan uzak tutacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine yorulur.

Kahve falında yavaş yürümek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize göre hareket edebilirsiniz.

Kahve falında yavaş yürümek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavaş yavaş ölmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, güleceğine işarettir.

Kahve falında yavaş giden araba görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında yavaş abdest almak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında çok yavaş koşmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında yavaş hareket etmek hayatının iplerini eline alacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı yavaş okumak adının hiç yok yere lekeleneceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yavaş araba kullanmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir