AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavaş hareket etmek

Kahve falında yavaş hareket etmek

Kahve falında yavaş hareket etmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, geçineceğine, insanların güvenini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavaş hareket etmek gördüyseniz:

  • Sizinle farklı fikirlere sahip kişilerle karşılaşabilir veya tartışabilirsiniz.

Kahve falında yavaş hareket etmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yavaş yürümek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, söylediklerinin çıkacağına yorulur.

Kahve falında evin yavaş yavaş yıkıldığını görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok yavaş koşmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında kuranı yavaş okumak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavaş koşmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavaş abdest almak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında yavaş giden araba görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir