AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavaş koşmak

Kahve falında yavaş koşmak

Kahve falında yavaş koşmak yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işarettir.

Kahve falında yavaş koşmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında yavaş koşmak aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında çok yavaş koşmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında yavaş yürümek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin yavaş yavaş yıkıldığını görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında yavaş giden araba görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yavaş yavaş ölmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavaş abdest almak kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine yorulur.

Kahve falında yavaş hareket etmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir