AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok ve küçük balık görmek

Kahve falında çok ve küçük balık görmek

Kahve falında çok ve küçük balık görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında çok ve küçük balık gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız mümkündür.

Kahve falında büyük küçük balık görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine alamet eder.

Kahve falında büyük ve küçük balık görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda küçük balık görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük renkli balıklar görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akvaryumda küçük balıklar görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyüklü küçüklü balık görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında küçük yunus balığı görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde küçük balık görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir