AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazda tesbih çekmek

Kahve falında namazda tesbih çekmek

Kahve falında namazda tesbih çekmek iş kaybı yaşanacağına, bir sınavdan geçileceğine, insanlar tarafından sevileceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namazda tesbih çekmek gördüyseniz:

  • İlişkileri veya diyalogları zorlamamakta fayda var.

Kahve falında namaz kılmak tesbih çekmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namazdan sonra tesbih çekmek eşinden yana huzurlu olacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz tesbihi çekmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında namazda tesbih çekmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tesbih çekmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tesbih çekmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tesbihle salavat çekmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında tesbih çekmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir