AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyansını başkasına vermek

Kahve falında alyansını başkasına vermek

Kahve falında alyansını başkasına vermek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında alyansını başkasına vermek gördüyseniz:

  • Sağlık yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında alyansta isim görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, tebrik edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalın alyans takmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında eski alyansını takmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alyans almaya gitmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alyansın taşının düştüğünü görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında alyansını düşürmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağında altın alyans görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında altın bilezik ve alyans görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir