AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski alyansını takmak

Kahve falında eski alyansını takmak

Kahve falında eski alyansını takmak muradın yerine geleceğine, refah düzeyinin düşeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski alyansını takmak gördüyseniz:

  • Kişiliğinizde bazı çekişmeler görülebilir.

Kahve falında eski alyansını takmak maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın alyans takmak saygınlığının da artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağa alyans takmak moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında altın alyans yüzük takmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane alyans takmak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında tektaş ve alyans takmak kısmetinin de açılacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bol alyans takmak haneye bereket geleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine delalettir.

Kahve falında geniş alyans takmak iç dünyasının zenginleşeceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir