AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sucuk görmek

Kahve falında çok sucuk görmek

Kahve falında çok sucuk görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında çok sucuk gördüyseniz:

  • Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir.

Kahve falında sucuk yemek görmek halsizleşeceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sucuk kesmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlanmış sucuk görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kazancının günden güne azalacağına işaret eder.

Kahve falında cevizli sucuk yapmak daha çok saygı ve destek göreceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sucuklu tost yapmak hasta ve üzgün olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızarmış sucuk görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sucuk yapmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sucuklu ceviz görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir