AnaSayfa / Genel / Kahve falında sucuk kesmek

Kahve falında sucuk kesmek

Kahve falında sucuk kesmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sucuk kesmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz karlara veya attığınız imzalara sadık kalmalısınız.

Kahve falında sucuk kesmek mali gücünü yitireceğine, işlerinin günden güne açılacağına delalettir.

Kahve falında cevizli sucuk görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, zor bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sucuk kızartmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, asla harama bulaşmayacağına inanılır.

Kahve falında şeker sucuğu görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine delalet eder.

Kahve falında sucuk ekmek görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bakkaldan sucuk almak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı sucuk görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında sucuklu yumurta yediğini görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir