AnaSayfa / Genel / Kahve falında sucuk yapmak

Kahve falında sucuk yapmak

Kahve falında sucuk yapmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, alım gücünde yükselme olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında sucuk yapmak gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Kahve falında cevizli sucuk yapmak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulur.

Kahve falında sucuk yapmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında sucuklu tost yapmak eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına işaret eder.

Kahve falında sucuklu pide görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında sucuklu ekmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında cevizli sucuk görmek düşmanını alt edeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında et sucuk yemek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, onlara hocalık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında et sucuğu görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir