AnaSayfa / Genel / Kahve falında sucuklu ceviz görmek

Kahve falında sucuklu ceviz görmek

Kahve falında sucuklu ceviz görmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sucuklu ceviz gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı açık etmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında cevizli sucuk görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulur.

Kahve falında cevizli sucuk yapmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cevizli sucuk yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sucuklu ceviz görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında yarım sucuk görmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına inanılır.

Kahve falında sucuk pişirdiğini görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, işinin gücünün de rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sucuklu yumurta pişirmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek arası sucuk görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir