AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlanmış sucuk görmek

Kahve falında kurtlanmış sucuk görmek

Kahve falında kurtlanmış sucuk görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, sorunlarının da son bulacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış sucuk gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmadan önce, diğerlerinin size doğru gelmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında kurtlanmış sucuk görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, maneviyata daha çok önem verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı sucuk görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sosis sucuk görmek hep dinç ve genç kalacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına delalettir.

Kahve falında et sucuk görmek haksızlığa uğranacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sucuk satmak o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızarmış sucuk görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş sucuk yemek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden sucuk almak dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir