Kahve falında çok sevdiğin kızı görmek

Kahve falında çok sevdiğin kızı görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yeni mallara kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sevdiğin kızı gördüyseniz:

  • Yeni iş başvuruları ya da yeni iş arayışları söz konusu olabilir, doğru yöntemler kullanmalısınız.

Kahve falında sevdiği kızın başkasıyla evlendiğini görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı gelinlikle görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın annesini görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızı ağlarken görmek fırsatların heba edileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kızının sevdiğini görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızla sevgili olmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı ve ailesini görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top