AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sevdiğin insanı görmek

Kahve falında çok sevdiğin insanı görmek

Kahve falında çok sevdiğin insanı görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, üzgün olacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok sevdiğin insanı gördüyseniz:

  • Dostlarınızla paylaşacak çok şeyiniz olabilir.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonda konuşmak problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanın babasını görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla yüzük takmak düşmanlarını kaybetmeye, onlarla ayrı düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği insanın başkasıyla evlendiğini görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği insan tarafından öpülmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği insanı aldatmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanın sesini duymak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir